Istoria Med Expert

Lider în furnizarea serviciilor medicale cu ofertă completă a investigațiilor de laborator, radioimagistică, hemodializă și consutații pentru pacienți, medici și instituții medicale.

1996 - Își începe ativitatea centrul medical Imuna-DRAS cu un spectru tehnologic, care permite implementarea investigațiilor serologice de laborator, prin metoda EIA, în diagnosticul hepatitelor virale. Fiind și primul centru medical privat din țară care a oferit servicii de vaccinare și consultații medicale.

1999 - Inaugurarea centrului medical Imunotehnomed și extinderea gamei serviciilor medicale de laborator.

2000 - În premieră pentru Republica Moldova, în sectorul medical privat se implementează metoda PCR clasică pentru cercetarea de laborator a virusurilor hepatice.

1996 - 2000

2001 - Devenim Primul centru medicale care implementează metoda Imunoblot pentru testele alergologice in vitro și metoda PCR în diagnosticul infecțiilor urogenitale.

2002 - Suntem recunoscuți ca Primul centru medical care implementează tehnica HPLC și tehnica CLIA.

2004 - Implementăm sistemului de management al calității, conform standardului ISO 9001 2000. Devenim Unicul centru medical din țară care înregistrează asemenea standarde în domeniul prestării serviciilor medicale și a cercetărilor medico-biologice de laborator.

2006 - În premieră pentru Republica Moldova, este marcat începutul investigațiilor biochimice prin metoda chimiei uscate și implementării controlului extern al calității la nivel Internațional EQAS (Biorad, SUA) și RIQAS (Randox, Marea Britanie).

2001 - 2006

2007 - Este lansată activitatea laboratorului în studii clinice internaționale.

2008 - Este implementată cu succes metoda RIA pentru investigațiile de laborator.

2009 - Implementarea metodei RT-PCR și extinderea portofoliul de servicii .

2010 - Ca urmare a rebranding-ului, este creat un nou brand comercial – MedExpert, parte componentă a companiei Imunotehnomed.

2011 - Este marcat începutul colaborării cu Casa Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) pentru servicii de înaltă performanță, fiind recunoscuți de autoritățile publice pentru calitatea și acuratețea serviciilor medicale.

2013 - Obținem acreditarea de la Centrul Național de Acreditare MOLDAC în conformitate cu standardul ISO 15189:2013 ‚‚Laboratoare medicale.

2007 - 2013

2014 - Suntem inițiatorii unui nou proiect de dezvoltare: Parteneriat public – privat „Serviciul de laborator în cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal Bălți’’.

2015 - Au fost deschise 4 centre în diferite sectoare ale capitalei: Buiucani, Ciocana, Botanica, Centru și 3 centre regionale în orașele din zona de Sud a țării: Cahul, Cimișlia, Comrat.

2016 - Continuă procesul de extindere prin deschiderea centrelor de recoltare în orașele: Soroca, Hîncești, Edineț, Drochia și Florești.

2018 - A fost inaugurat Centrul Multifunțional în orașul Cahul.

2019 - Se deschid noi centre de recoltare în orașele Ocnița și Rezina.

2021 - Continuăm seria extinderilor: centre medicale în orașele: Chișinău – sectorul Buiucani, Ungheni, Călărași, Rîșcani; centre de recoltare în orașele Durlești și Telenești.

2022 - Are loc inaugurarea de noi centre în orașele: Ștefan Vodă, ,Glodeni, Leova și Briceni. A fost lansat Centru Multifuncțional în orașul Orhei.

2014 - 2022

Calitatea înaltă a rezultatelor serviciilor este asigurată prin

Grija autentică pentru
oameni

Tehnologii
performante

Automatizare completă a
proceselor de laborator

Personal competent și
calificat

Participare permanentă la programe internaționale interlabotaroare

Control intern
sistematic

Grija autentică pentru
oameni

Tehnologii
performante

Automatizare completă a
proceselor de laborator

Personal competent și
calificat

Participare permanentă la programe internaționale interlabotaroare

Control intern
sistematic

Dezideratele noastre principale au fost și vor fi: „Expertul tău în sănătate” și „Performanța medicală mai aproape de tine’’. Vom rămâne fideli scopului asumat din start: asigurarea celor mai bune servicii medicale, iar pentru a asigura premizele acestuia investim continuu.

În mai bine de 25 de ani de experiență, am creat o rețea națională de furnizare a serviciilor medicale cu oferte complete a investigațiilor de laborator, de radioimagistică, hemodializă și consultații pentru pacienți, medici și instituții medicale.

Am avansat mult și ne-am extins, deschizând noi centre dotate cu echipamente ultraperformante, cu personal calificat și tehnologii de ultimă oră, astfel răspunzând prompt necesităților identificate în Republica Moldova. În acest context, am realizat investiții majore în cele mai îndepărtate regiuni ale țării, susținând comunitățile prin oferirea locurilor de muncă, crearea infrastructurii și contribuind la dezvoltarea socială și economică a acestora.

Vrei să primești comunicări prin partea noastră?

Programează-te

Unui copil sanatos nu are sens sa i se recolteze probe inflamatorii
extinse VSH, fibrinogen

Analize de laborator

Servicii imagistice

Consultații specialiști