+373 22 81 11 81

Languages

Shopping cart

0 analize: 0.00 lei

Custom Search 1

EUMAMA- Proiect susținut de MedExpert

Servicii medicale
Recepția
Registratura
Sala de proceduri
Medicul Consultant

Pe parcursul anilor 2014-2015 MedExpert vine în susținerea proiectului Eumama- Ghid pentru mamici, care promovează educația pentru sănătate și îngrijirea corectă a nou-născuților.

Ghidul Eumama este distribuit GRATUIT în maternitățile din Republica Moldova. Cu susținerea MedExpert logistică și financiară aceasta va fi posibil nu doar în mun. Chișinău, dar și în Mun. Bălți, Cahul, or. Cimișlia. 

Astfel sute de mame vor primi cadourile de la Eumama, cel mai important fiind accesul la informație sistematizată de specialiști neonatologi, cu recomandari practice de îngrijire a nou-născuților.

MedExpert își asumă  responsabilitatea de a asigura accesul la ghidurile Eumama în materintatea de la Bălți, Cahul, Cimișlia, precum și la solicitare în centrele de recoltare MedExpert din aceste localități.

Acest proiect este posibil doar cu susținerea partenerilor. MedExpert salută toți partenerii implicați în proiect și persoanele inspirate din echipa Eumama, care manifestă creativitate și adevărat simț civic.