+373 22 81 11 81

Languages

Shopping cart

0 analize: 0.00 lei

Custom Search 1

Utilizarea Cabinetului personal

Servicii medicale
Recepția
Registratura
Sala de proceduri
Medicul Consultant

Stimați Clienți,

  Din 15 august 2016 lansăm accesul clienților MedExpert la Cabinetul personal. Cabinetul pesonal  oferă posibilitatea oricărei persoane care a efectuat investigații de laborator la MedExpert să recepționeze rezultatele analizelor din orice colț al lumii fără a utiliza e-mail personal. 

Procedura de  acces la Cabinetul Personal este una simplă - la recepțiile MedExpert în momentul comadării analizelor se eliberează un Loghin și o Parolă unică. Clienții MedExpert pot solicita eliberarea accesului la Cabinetul Personal și fără a comanda analize, prezentîndu-se cu Buletinul de dentitate la orice recepție MedExpert (Serviciul este GRATUIT).

Cabinetul personal oferă stocarea informației referitoare la rezultatele analizelor medicale, noutățile laboratorului, informație despre promoții, contactele Centrelor de analize medicale MedExpert, etc. Transmiterea loghinului și parolei persoanelor terțe ține de responsabilitatea clientului, care semnează Acordul despre recepționarea informației.

În cazul pierderii accesului (Ați uitat loghinul și Parola - puteți telefona  la CM  MedExpert pentru a solicita eliberarea  altui loghin și parole. Atenție! Important să memorizați cuvîntul secret pe care l-ați menționat la recepție).

Pași de urmat pentru a accesa Cabinetul personal:

1.Accesați situl www.medexpert.md;

2Accesați Cabinetul personal (se află pe bara de sus colț dreapta a paginii principale);

3. Introduceți corect Loghin și Parola;

4. Aveți acces la Cabinetul personal (rezultate analize, noutăți, contacte, etc.)

Utilizați cu plăcere!

Pentru orice informații nu ezitați să ne contactați!