+373 22 81 11 81

Languages

Shopping cart

0 analize: 0.00 lei

Custom Search 1

Servicii Noi lansate de MedExpert

Servicii medicale
Recepția
Registratura
Sala de proceduri
Medicul Consultant
Servicii Noi lansate de MedExpert

În potrofoliu de servicii de laborator MedExpert au aparut  servicii NOI în compartimetul Markeri autoimuni: ASCA IgA și ASCA IgG și Calprotectina în materii fecale.Necesitatea lor este dictată de ultimele studii în domeniul gastroenterologiei. Aceste teste prezintă interes din ce în ce mai sporit în diagnosticul diferețial al Bolii Chron și Colitei ulceroase nespecifice.

ASCA Ig A, Ig G (Anti-saccharomyces cerevisiae antibody) -aceste teste reprezintă markeri de dianostic diferențial în Boala Chron și colita ulcero-hemoragică.Specificitatea prezenței ASCA în Boala Chron este de 97%. Este util în aprecierea pronosticului și evoluției patologiei.Testul poate fi folosit pentru a evita metodele invazive de diagnostic (în special în pediatrie) pentru a diagnostica patologia intestinală inflamatorie.

Calprotectina în materii fecale-test de laborator utilizat în diagnosticul diferencial  al bolilor inflamatorii intestinale organice și patologii intestinale funcționale,  monitorizarea tratamentului în colita ulceroasă nespecifică și Boala Chron, concomitent cu analiza maselor fecale la sînge ocult poate fi utilizat pentru selectarea pacienților pentru fibrocolonoscopie. 

Notă! Înainte de a efectua investigațiile vă rugăm să consultați medicul.