+373 22 81 11 81

Languages

Shopping cart

0 analize: 0.00 lei

Custom Search 1

Testarea SARS-CoV-2 acum și la Bălți!

Servicii medicale
Recepția
Registratura
Sala de proceduri
Medicul Consultant

Stimați clienți!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că din data de 27 Aprilie 2020, în cadrul Laboratorului MedExpert din Bălți va fi lansată secția de Biologie Moleculară, în cadrul căreia vor fi procesate inclusiv probele pentru determinarea prezenței virusului SARS-CoV-2 (noul coronavirus).

Testarea pentru COVID-19 este efectuată prin metoda reacției de polimerizare în lanț în timp real, care determină ARN-ul virusului SARS-CoV-2 din exsudatul nazofaringian. Dezvoltarea secției de Biologie Moleculară în cadrul laboratorului MedExpert din Bălți va permite optimizarea procesului de testare COVID-19, atât pentru municipiul Bălți, cât și pentru întreaga zonă de Nord a Republicii Moldova.

Prelevarea materialului biologic va fi efectuată la punctul de recoltare MedExpert în cadrul Centrul Perinatologic, str. Ștefan cel Mare, 29. Program de lucru de Luni - Vineri, 08.00-17.00. Pentru a beneficia de acest serviciu este nevoie de programare prealabilă la numărul de telefon: 0 231 8 82 82

Important! Serviciul de testare este disponibil atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice (pentru testarea angajaților).

Cum ne pregătim de prelevarea materialului pentru testul COVID-19?

Cu 3 ore înainte de prelevarea materialului biologic se recomandă să nu mâncați, să nu consumați lichide, să nu vă spălați dinții, să nu clătiți gura/gâtul, să nu mestecați guma, să nu fumați.

Atunci când vizitați centrul de recoltare pentru prelevarea materialului biologic, vă rugăm să aveți cu dumneavoastră buletinul de identitate. De asemenea, vă recomandăm să purtați mănuși de unică folosință și mască de protecție.

Rezultatul testului va fi eliberat în 24h. Prețul investigației - 700 de lei.

Aveți grijă de sănătatea dvs. și a celor din jur!