+373 22 81 11 81

Languages

Shopping cart

0 analize: 0.00 lei

Custom Search 1

MedExpert
MedExpert-analize medicale  de laborator la standarde internaționale. Calitatea serviciilor este acreditată la nivel național și internațional prin certificatele ISO 15189, ISO 17025 și ISO 9001:2015.
Lider național în medicina de laborator
MedExpert este cel mai mare laborator privat din Republica Moldova. Capitalul investit în dezvoltarea tehnologiilor de laborator este unul autohton, obținut prin evoluția de mai mult de 20 ani a Societății Comerciale IMUNOTEHNOMED S.R.L. La baza dezvoltării companiei stă un grup de medici, savanți, specialiști în medicina de laborator. MedExpert dispune  de Centre de recoltare
Analize medicale, servicii de consultanță, vaccinare
MedExpert  are un portofoliu de peste 450 tipuri analize medicale. Aici puteți solicita consultațiile specialiștilor din domeniile: medicină internă, ginecologie, urologie, medicină de laborator, microbiologie clinică, imunologie de laborator. Unicul centru în Republica Moldova care oferă vaccinarea contra Febrei galbene.
Solicitarea la domiciliu sau la birou
La domiciliu sau la birou pot fi prelevate peste 70% probe din portofoliul laboratorului MedExpert. Accesați ghidul pacientului pentru a consulta regulamentul de solicitare a echipei mobile. Asistenta medicală profesionistă va preleva probele în timpul stabilit de Dumneavoastră. 

Лабораторные услуги по международным стандартам качества

КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТЬ
КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТЬ

Oricare din investigaţiile propuse de centrul nostru poate fi efectuată anonim

Noi ducem o politică riguroasă de protejare a confidenţialităţii datelor personale, a rezultatelor investigaţiilor precum şi accesul la ele. Oricare din investigaţiile propuse de centrul nostru poate fi efectuată anonim. Puteţi fi absolut sigur că numai Dumneavoastră veţi avea acces la rezultatele investigaţiilor.

 

КОМФОРТ
КОМФОРТ

Studiile clinice reprezintă un compartiment în cercetarea medicală, efectuate pentru a permite siguranța și eficacitatea datelor, care trebuie colectate pentru intervențiile de sănătate (ex. medicamente, diagnosticare). MedExpert înțelege importanța testării eficienței și siguranței tratamentului cu noile medicamente...

БЕЗОПАСНОСТЬ
БЕЗОПАСНОСТЬ

MedExpert înțelege importanța testării eficienței și siguranței tratamentului cu noile medicamente elaborate de partenerii noștri, companiile farmaceutice. Suntem conștienți de importanța testării parametrilor biologici și recunoaștem că toate componentele activității de laborator sunt cruciale pentru obținerea...

НЕЗАВИСИМОСТЬ
НЕЗАВИСИМОСТЬ

Independență Independență Independență Independență Independență

КАЧЕСТВО
КАЧЕСТВО

Imunotehnomed oferă un spectru larg de investigaţii

ШИРОКИЙ СПЕКТР УСЛУГ
ШИРОКИЙ СПЕКТР УСЛУГ

Studiile clinice reprezintă un compartiment în cercetarea medicală, efectuate pentru a permite siguranța și eficacitatea datelor, care trebuie colectate pentru intervențiile de sănătate (ex. medicamente, diagnosticare). MedExpert înțelege importanța testării eficienței și siguranței tratamentului cu noile medicamente...

Новости

Медицинские услуги
Рецепция
Регистратура
Процедурная
Врач консультант
În ultimul an tot mai mult ne dăm seama cât de valoroasă este sănătatea. Însă mulți încă neglijează momentul unui check-up de rutină și abia când organismul dă semne de epuizare încep să se preocupe de problemele de sănătate.
Дата публикации: 08-04-2021
Stimați clienți,  Vă comunicăm programul special de activitate al rețelei de laboratoare medicale MedExpert în perioada Sărbătorilor Naționale 27-31 August, 2020.  
Дата публикации: 26-08-2020
Cu siguranță, în ultima perioadă ne-au lipsit plimbările în parcuri și păduri!
Дата публикации: 08-05-2020
Stimați clienți, Vă aducem la cunoștință unele actualizări în programul de activitate al subdiviziunilor MedExpert:  
Дата публикации: 05-05-2020
Aveți nasul înfundat? Strănutați sau tușiți des? Nu neapărat este vorbă de infecția cu noul coronavirus! În această perioadă sunt foarte frecvente alergiile respiratorii, a căror simptome deseori pot fi confundate cu simptomele răcelii.
Дата публикации: 04-05-2020
Stimați clienți! Vă informăm că Centrul Medical MedExpert Cahul și-a redeschis ușile începând cu ziua de astăzi! Programul de lucru: Luni-Vineri, 08.00-14.00 Vă reamintim că în cadrul MedExpert Cahul puteți beneficia de următoarele servicii:
Дата публикации: 27-04-2020