+373 22 81 11 81

Languages

Shopping cart

0 analize: 0.00 lei

Custom Search 1

MedExpert Cahul și-a redeschis ușile!

Медицинские услуги
Рецепция
Регистратура
Процедурная
Врач консультант

Stimați clienți!

Vă informăm că Centrul Medical MedExpert Cahul și-a redeschis ușile începând cu ziua de astăzi!

Programul de lucru: Luni-Vineri, 08.00-14.00

Vă reamintim că în cadrul MedExpert Cahul puteți beneficia de următoarele servicii:

♦Analize medicale de laborator (hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, hormoni, teste alergice, markeri infecțioși, markeri tumorali, markeri hepatite virale, citologie, histologie, teste genetice, etc.);

♦ Investigații diagnostice (electrocardiografie, radiografie, tomografie computerizată, rezonanță magnetică, etc.)

De asemenea, în cadrul centrului MedExpert Cahul se efectuează prelevarea materialului biologic pentru testarea #COVID19. Pentru a beneficia de acest serviciu este nevoie să vă programați în prealabil la numărul de telefon: 0 299 800 33.

Important!!!

►Pentru siguranța dvs. și a personalului medical, fluxurile de pacienți pentru testarea COVID-19 și alte servicii medicale sunt strict delimitate.

►La intrarea în centrul medical, este organizat triajul inițial al pacienților pentru a evita formarea aglomerărilor.

►Centrul medical este asigurat cu soluții dezinfectante pentru a asigura igiena mâinilor atât pentru personal, cât și pentru pacienți.

► Sala de prelevare a probelor pentru testarea COVID-19 este amenajată la et. 2 al centrului și dispune de intrare separată.

Cum ne pregătim pentru testul COVID-19? 

Cu 3 ore înainte de prelevarea materialului biologic se recomandă să nu mâncați, să nu consumați lichide, să nu vă spălați dinții, să nu clătiți gura/gâtul, să nu mestecați guma, să nu fumați.

Atunci când vizitați centrul de recoltare pentru prelevarea materialului biologic, vă rugăm să aveți cu dumneavoastră buletinul de identitate. De asemenea, vă recomandăm să purtați mănuși de unică folosință și mască de protecție.

Cum asigurăm protecția personalului și a pacienților?

Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a proteja pacienții și personalul. În special, aplicăm următoarele măsuri:

♦ toate centrele de recoltare sunt asigurate cu dezinfectanți pentru a asigura igiena mâinilor atât pentru personal, cât și pentru pacienți;

♦ dezinfectăm în mod frecvent suprafețele, conform instrucțiunilor interne speciale;

♦ asigurăm un flux fluidizat de pacienți cu respectarea distanței minime de 1,5 m;

♦ se recomandă pacienților să poarte mănuși de unica folosință și masca de protecție atunci vizitează centre de recoltare MedExpert, în special dacă prezintă simptome specifice COVID-19.

Personalul MedExpert este instruit zilnic în vederea respectării măsurilor de siguranță, care se adaptează în funcție de situația epidemiologică din țară.

Ce trebuie să cunoașteți despre efectuarea testului?

Odată ce eșantioanele ajung la laborator, se va folosi o tehnică numită rRT-PCR, un tip de reacție de polimerizare în lanț, pentru a depista prezența virusului SARS-CoV-2. Rezultatele se eliberează în format: pozitiv/negativ. Rezultat pozitiv constată prezența virusului COVID-19 în materialul biologic prelevat de la pacient, iar negativ - lipsa infecției cu COVID-19.

Rezultatul testului va fi eliberat în 24h. Prețul investigației - 700 de lei.