Testăm gratuit glicemia de Ziua mondială de Luptă împotriva Diabetului

Stimați pacienți,
în data de 14 noiembrie 2023 MedExpert împreună cu ProDiab (Asociația Pacienților cu Diabet Zaharat) vor oferi gratuit măsurarea nivelului glicemiei în sânge. Evenimentul se va desfășura între orele 08:00 – 13:00. Astfel, toți doritorii se pot apropia pentru testarea glicemiei în mod gratuit și neprogramat. Persoanele care vor veni la control nu trebuie să servească micul dejun. Acest eveniment are ca scop diagnosticarea diabetul zaharat.
Aprecierea sistemică a glicemiei este o procedură importantă pentru monitorizarea persoanelor aflate în grupul de risc. Unul din doi adulți cu diabet rămâne nediagnosticat, majoritatea suferind de diabet de tip 2. Primele etape ale diabetului prezintă foarte puține simptome și, din acest motiv, multe persoane nu știu că au diabet.
Simptomele comune includ:
– foame extremă;
– sete extrem;
– urinare frecventă;
– pierdere în greutate inexplicabilă;
– oboseală sau somnolență
– vedere încețoșată;
– vindecarea lentă a rănilor sau vânătăilor;
– furnicături sau amorțeală în mâini sau picioare;
– infecții frecvente sau recurente ale pielii, gingiilor sau vezicii urinare.
Dacă prezentați simptomele de mai sus sau faceți parte din grupul de risc: vârsta după 40 ani, kilograme în plus, modul sedimentar de viață, diabetul zaharat la rudele de prima linie, vă așteptăm în toate filialele MedExpert din țară, pentru a testa gratuit glicemia.
Alegeți cea mai apropiată locație de dvs:
Sănătatea este cel mai important și cel mai de preț dar pe care îl avem iar dacă suntem informați putem preveni pierderea acesteia.

Pachete și Promoții

Ultimele știri

Vrei să primești comunicări prin partea noastră?

Programează-te

Analize de laborator

Servicii imagistice

Consultații specialiști

Programările efectuate pentru consultații medicale și servicii imagistice se realizează cu cel puțin 72 ore înaintea datei programate!