Calitate înaltă a serviciilor garantată

MedExpert este prima companie medicală din Republica Moldova, cu o experiență de peste 25 ani, cu un sistem de management al calității implementat și certificat în conformitate cu cerințele standardului internațional ISO 9001, asigurând îndeplinirea cerințelor esențiale de calitate a serviciilor medicale oferite.

Acreditarea Laboratoarelor de analize medicale  la cerințele standardelor internaționale ISO 15189 de către Centrul Național de Acreditare din RM MOLDAC, care este semnatar EA – BLA pentru analize medicale, asigură recunoașterea rezultatelor analizelor efectuate de MedExpert în spațiul național și internațional (Certificat de acreditare LM – 001 din 19.12.2013 cu   Anexa nr. 1, Anexa nr.2 ). Respectarea cerințelor standardului de către personalul rețelei laboratorului MedExpert redă încredere în rezultatele serviciilor prestate la cel mai înalt nivel de profesionalism.

MedExpert oferă o gamă complexă de servicii medicale și un spectru larg de analize de laborator, care numără peste 1 000 de tipuri de teste în următoarele domenii:

Primul Laborator acreditat – teste de diagnostic SARS COV-2 din RM!

Toate serviciile medicale prestate de MedExpert sunt acreditate
de Consiliul Național de Evaluare și Acreditare în Sănătate

Evidențierea prin performanță și calitate se datorează respectării principiilor internaționale și naționale referitoare la serviciile medicale, îmbunătățirii continuie și promovării ideii că pacientul este centrul preocupării MedExpert.

Vrei să primești comunicări prin partea noastră?

Programează-te

Unui copil sanatos nu are sens sa i se recolteze probe inflamatorii
extinse VSH, fibrinogen

Analize de laborator

Servicii imagistice

Consultații specialiști