MedExpert sărbătorește ziua lucrătorului medical și a farmacistului

La temelia concepției de creare a grupului național de servicii medicale MedExpert stau preceptele hipocratice care țin de necesitatea vitală de protejare a sănătății.

N-a fost simplu să obținem încrederea clienților, dar ne-a reușit. În 28 de ani de experiență, am creat o rețea națională de furnizare a serviciilor medicale cu oferte complete a investigațiilor de
laborator, de radioimagistică, hemodializă și consultații pentru pacienți, medici și instituții medicale. Am avansat mult și ne-am extins, deschizând noi centre dotate cu echipamente ultraperformante, cu personal calificat și tehnologii de ultimă oră, astfel răspunzând prompt necesităților identificate în Republica Moldova. În acest context, am realizat investiții majore în cele mai îndepărtate regiuni ale țării, susținând comunitățile prin oferirea locurilor de muncă, crearea infrastructurii și contribuind la
dezvoltarea socială și economică a acestora.

 

Dezideratele noastre principale au fost și vor fi: „Expertul tău în sănătate” și „Performanța medicală mai aproape de tine’’. Vom rămâne fideli scopului asumat din start: asigurarea celor mai bune servicii medicale, iar pentru a asigura premizele acestuia investim continuu.

Împreună cu întreaga echipă de angajați rămânem dedicați obiectivelor și ne propunem să activăm cu reponsabilitate față de societate.

Pachete și Promoții

Ultimele știri

Vrei să primești comunicări prin partea noastră?

Programează-te

Unui copil sanatos nu are sens sa i se recolteze probe inflamatorii
extinse VSH, fibrinogen

Analize de laborator

Servicii imagistice

Consultații specialiști